Livrarea produselor Livrarea se face de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 – 23:00. Odata plasata comanda pe site-ul nostru, nu este nevoie de o extra confirmare din partea restaurantului. Echipa proceseaza comanda, iar atunci cand este gata, serviciul externalizat de livrare ridica pachetul si efectueaza livrarea. Timpul de preparare si livrare difera in functie de comanda si distanta si se poate incadra intre 30 minute si 2 ore. Aria de livrare este de 4 km față de locatia noastra; pentru a afla daca sunteti in aria de livrare, sunați la +40736372117 (numar cu tarif normal).

Modalitati de plata disponibile:
Comanda minima pentru livrare este de 100 lei.
Curierii nostri pot oferi rest maxim 100 lei.
– cash – la livrare
– prin virament bancar prin utilizarea site-ului.

Politica de retur si garantie
Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). AI SUSHI BAR SRL. isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la ai.livrare@gmail.com, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul Ai Sushi Bar de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, AI SUSHI BAR se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu le revanda catre alt client.

Conform Art. 10 aln. c) Contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Conform art. 12 din Ordonanta Guvernului 130/2000, lit. a, dispozitiile garantiilor nu se aplica.

“Art. 12. – Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind:

a) vanzarea de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate cu regularitate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului; “

Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu Anda Mancas, andamancas@gmail.com, telefon 0723.399.878.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul aimenu.ro este gazduit de serverele unei terte firme. AI SUSHI BAR SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. AI SUSHI BAR SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului aimenu.ro. AI SUSHI BAR SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul aimenu.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.Responsive Menu Pro Image